Over mij

Angela de Rooij

Mijn naam is Angela de Rooij, vanaf de middelbare school ben ik gaan werken. Ik heb in verschillende branches gewerkt. Gelukkig kon ik nooit écht iets vinden waar ik mezelf in kon ontwikkelen. Gelukkig? Mijn ideaalbeeld zat namelijk in de ondernemingsbranche, ik moest alleen nog even uitvogelen welke richting ik op wilde.

In 2017 kwam ik een vacature tegen waar rij-instructeurs gevraagd werden. Met de mogelijkheid hier een opleiding voor te volgen. Hoe tof! Mijn ideaalbeeld werd ineens werkelijkheid.

Na een sollicitatie ronde en een periode van leren, leren en nog is leren ben ik in april 2018 begonnen als rij instructrice bij QuickPro verkeersscholen. Na 3 jaar als franchiser te hebben gewerkt, ben ik sinds 1 juli 2021 onder Autorijschool Angela de Rooij verder gegaan. Ik heb de afgelopen jaren onwijs veel geleerd en wat leren betreft ben ik ook nog lang niet klaar. 

Overigens ben ik moeder van 3 tieners. Bijzonder en ontzettend mooie ervaring was het om mijn oudste dochter rijles te geven, die inmiddels alweer bijna 2 jaar haar rijbewijs heeft. Super trots!

In mijn kostbare vrije tijd kan je mij vinden in de tuin, ergens wandelend, terrasje of als het even kan op de motor.

Sinds September 2023 geef ik les in een Seat Ateca. 

Sinds 1 april 2022 bied ik ook automaat rijles aan in een Audi A1 Sportback.

Wil jij met plezier terugkijken op een gezellige, eerlijke en leerzame lesperiode. En wil jij zelfverzekerd de weg op? Dan ben je bij mij op het juiste adres.

Tot snel!